Приятелката на футболиста на Спортист Своге Симеон Атанасов огря с красотата си корицата на горещото мъжко списание MAXIM. Очарователната Антонина Никова засне специална фотосесия само по бельо за читателите на новия брой на списанието.

Блондинката е от Стара Загора и се запознава с Атанасов още докато той рита за тима на Академик София, по това време състезаващ се във втора дивизия. След като „студентите” спечелиха право да играят в А група Атанасов сменя клубната принадлежност и от миналото лято се състезава за тима от Своге, което в никакъв случай не му пречи на личния живот, след като и с по скромната си визитка има до себе си ослепителна красавица.

В интервюто си за мъжкото списание блондинката разкрива само, че приятелят й е футболист от тима на Спортист, но е избегнала да спомене кой точно има честта да се радва на нейните прелести.

Антонина Никова има и по малък брат, който като юноша се състезаваше за Славия, но в професионалния футбол записва първи минути с тима на Спортист, където е съотборник с приятеля на кака си.

Пред читателите на MAXIM Тони споделя, че от малка харесва футбола и това че в момента е лице от екрана като водеща на Къщата на парите и има връзка с футболист не означава, че е търсила точно този стереотип – телевизионно момиче + футболист.