Помощник-треньорът на Лудогорец 2 Валери Венков демонстрира увереност и хладнокръвие преди визитата на Спортист Своге в мача от петия кръг на Втора лига. Срещата е утре от 18:00 часа.

Наставникът уточни, че в Своге теренът не е от най-добрите, но това няма да наложи по-специален подход към двубоя, а просто от талантите ще се очаква да покажат по-изострено внимание към детайлите. Освен това в последния момент ще стане ясно дали тимът ще може да разчита на подкрепления от представителния отбор на клуба. Според него вероятно няма да има такива, но това няма да се отрази на мотивацията и решимостта на Лудогорец II да вземе трите точки.

"Миналият сезон победихме Спортист като гости с 2:1, а резултатът можеше и да е по-голям. Не правим разлика дали сме гости или домакини, стремим се да играем нашата игра, да реализираме тактическия си план и да изпълним задачите си на игрището. За жалост не навсякъде има условия, за да се практикува футболът, който ние изповядваме", призна специалистът.

"Практикуваме един и същ стил от две години, когато има тактическа дисциплина и дисциплина на терена, нещата се получават. Момчетата трябва да израстват и да имат високи цели, защото бъдещето е пред тях", допълни още пред клубния сайт Венков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.