Полузащитникът на Спортист Своге Петър Вуцов сподели очакванията си от предстоящия двубой с Марица Пловдив във Втора лига. 

"Настроението е малко приповдигнато днес, след като нашия отбор записа една не добра поредица от няколко мача без победа. Днес, мисля, че е идеален момент да постигнем тази победа и то срещу директен съперник за влизането в по-горно ниво на българския футбол", коментира полузащитникът.

"Направихме всичко възможно, нашия треньор Петър Колев ни подготви през седмицата идеално. Изгледахме така добре и разучихме техния отбор. Надяваме се и на малко късмет днес, шансът да е с нас, защото в последните мачове някак злополучно не успяхме да вземем трите точки", сподели още Вуцов.

"Има ги и двете страни на монетата. От едната опитът е в тях, в нас е младостта, силата и енергията. Би трябвало те физически по-рано да се изморат от нашия отбор, но ще видим какво ще стане", допълни халфът.

"Аз бих казал, че по-скоро ни мотивира. Не вярвам, че има спортист, който няма желанието да се развива и да играе на по-високо ниво. Надявам се, че ще постигнем тази цел в края на сезона. Надявам се нашият отбор да победи с един гол повече от другия", завърши той.