Старши треньорът на Спортист Своге Петър Колев остана разочарован от поражението с 0:3 в гостуването на Спартак Плевен. Според наставникът на "шоколадите", тимът му е играл добре и не е заслужавал да загуби с подобен резултат.

"За две минути изгубихме мача. Беше ми ясно, че който отбор отбележи първи гол, ще победи. Не заслужавахме такъв резултат. По-добре влязохме в мача и контролирахме играта през първото полувреме. Една липса на концентрация в някоя ситуация доведе до гол в нашата врата. След това опитахме да променим нещата с офанзивни смени. Имахме шанс да се върнем в мача с дузпата, но не успяхме. На фона на представянето не смятам, че заслужавахме да загубим с такъв резултат", сподели Петър Колев.

"Имам претенции към играчите в офанзивен план през първото полувреме, които трябваше да използват по-добре празните пространства. Знам, че допускаме колебания, но не искам подобни загуби, защото това тежи на играчите. Не трябва да ни демотивира, ще гледаме да изкараме позитиви. Опитахме да играем футбол и мисля, че през по-голяма част от мача добре контролирахме топката", допълни той.