Отборът на Пирин Благоевград пусна жалба срещу съдийството на двубоя със Спортист Своге, завършил наравно 1:1. По този начин тимът от Благоевград стана поредният футболен клуб у нас, който остава недоволен от реферирането на мачовете и шефът на СК - Костадин Гергинов.

„Орлетата“ претендират, че е трябвало да бъде отсъдена засада при изравнителния гол за „шоколадите“ в началото на второто полувреме.

"Явно някои хора си свършиха добре тяхната работа. Не съм тук да критикувам съдийската бригада. Още миналата седмица имахме най-добрия съдия, който можехме да имаме. Ситуацията при гола, който инкасирахме, не беше трудна", заяви наставникът на Пирин Уорън Фийни след мача.

Ето какво написаха от Пирин на официалната си „Facebook“ страница:

ФК Пирин (Благоевград) подаде жалба против решението да бъде зачетен изравнителният гол на Спортист (Своге) от страна на страничния рефер Владимир Велев, въпреки очевидната засада.Жалбата ще бъде депозирана официално в СК при БФС.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.