Старши треньорът на Спортист Своге Ивайло Василев не остана доволен след загубата с 1:2 при гостуването си на Созопол. Той все пак поздрави своите футболисти, тъй като са се раздали на максимум в днешния двубой. 

„Влязохме трудно и плахо в двубоя, което оказа влияние. Нашият противник поведе рано. Поемам отговорността. На почивката сменихме схемата, някои неща се получаваха, други не. Когато тръгнахме вабанк, допуснахме гол, който ни отне точката“.

„Нямам дълбочина в състава. Имаме немалко контузени и липсващи играчи. С това, което разполагам, момчетата дадоха всичко от себе си. Сменихме схемата на игра. Имаше една ситуация, която щеше да вкара мача в друг наклон. Ситуацията с Томи Костадинов за дузпа. Състезателят, извършил нарушението, имаше и жълт картон“.

„За какво напрежение? Не гоним задължително класиране за бараж. Играем мач за мач. Напрежение има дотолкова, колкото една предстартова треска. Гостувахме на негостоприемен стадион. Много отбори губят точки тук, за съжаление ни се случи и на нас“.

„Противникът се прибра, искахме да използваме вълната, емоцията и да търсим победата, но днеска не се получи“.

„Професионализмът в състезателите. Имаме сплав от опитни и млади състезатели. В съблекалнята има много хубав колектив, едно огромно желание да излизат и да защитават клуба“, заяви Василев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.