Наставникът на Спортист Своге остана доста доволен от равенството 1:1 срещу състава на Пирин, в пореден мач от Втора Лига. Специалистът сподели, че иска тимът му да се представя добре във всеки мач, без да бъдат поставяни конкретни цели за класиране. 

„Първо искам да поздравя моите момчета, за характера, който показаха. Бяхме се подготвили добре и се получи здрав мач, като за Втора лига. Резултатът е справедлив. Имахме първото чисто положение в мача и ако го бяхме вкарали, то щеше да е различно, но затова футболът е интересен“, започна специалистът.

„Имам резерви към фаза атака и контрола на топката, но в защита генерално нещата се получи доста добре, с изключение на един момент на невнимание през първото полувреме“.

„На полувремето момчетата изгаряха от желание, нямаха търпение отново да излязат и да изравним. Може би и затова вкарахме толкова бързо след почивката“.

„Имаме чудесна сплав между млади и стари и мисля, че резултатите за момента показват колко добре се справяме. Аз и футболистите не броят точки. Стремим се да изглеждаме по-добре във всеки мач и да радваме хората. За град, с размера на Своге, постигнатото за момента е голям успех. Искаме да развиваме младите момчета от школата и нямаме поставени цели“, завърши Василев.