Отборът на ЦСКА закрива летния си цикъл от контроли с двубой срещу Спортист Своге. Проверката на стадион „Българска армия“ е с начален час 20:00 часа и ще може да я наблюдавате пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg пък ще проследим по-интересното от срещата.

До момента в контролите „червените“ се представят меко казано колебливо. Тимът от Борисовата градина допусна много попадения по време на лагера в Австрия, както и някои тежки поражения, включително от германския Гройтер Фюрт с 1:4 и от румънския Сепси с 0:4.

В добавка, отборът инкасира три гола от четвъртодивизионния местен тим Кематен, като все пак се поздрави с победа с 5:3 след голове в последните минути на срещата. Най-престижната проверка - тази с РБ Залцбург, бе загубена с 1:2, след като бе прекратена в 70-та минута заради инцидент с човек край страничната линия. Контролата с унгарския гранд Ференцварош пък не се състоя.

"Шоколадите" от своя страна загубиха с класическото 0:3 последната си проверка от Славия. В предишните двубои от предсезонната подготовка втородивизионният тим записа равенство с Монтана, победа над отбора на свободните агенти с 2:1 и загуба със същия резултат от дубъла на ЦСКА 1948.