Председателят на УС на Спортист Своге - Петър Веселинов, заяви, че отборът ще даде всичко от себе си в предстоящата среща от Купата на България. "Шоколадите" изтеглиха късата клечка на жребия, който ги задължава да се изправят срещу шампиона на България, но от клуба са категорични, че мачът няма да бъде никак лесен за "орлите". 


Срещата на "Хювефарма Арена" е в четвъртък, 11 февруари, от 14:30 часа и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите сблъсъка с Gong.bg.


"Въобще не отиваме в Разград, за да отбием номера. В Лудогорец да не си мислят, че ще им бъде леко", предупреди Веселинов.

Преди дни Спортист гостува на "Герена" за контролна среща с Левски, която бе загубена с 0:1, но отборът, който има амбиции за влизане в efbet Лига, се представи достойно. 

"Много сме доволни от контролата с Левски. В отделни моменти имаше леко стъписване, защото дадохме шанс на доста млади момчета, но през втората част нещата изглеждаха значително по-добре и в големи периоди бяхме напълно равностойни", допълни босът пред "Мач Телеграф".