Треньорът на Спортист Своге Борислав Кьосев даде своята оценка след загубата на неговия отбор от Славия с 2:1 след продължения в мач от 1/16 за Купата на България.

"Приличен мач се получи. Много добре си свършихме работата целия отбор. Противопоставихме се чудесно на Славия. Съдията също се справи много добре с мача, каквото беше поел отговорност, го свърши. Това влияе толкова зле на футбола, че целият български футбол може да приключи. Сега говорих с президента, готов е още утре да си подаде оставката и да спре да спонсорира отбора. Казвам ви го директно. Не може хората да си дават парите и да се гаврят по този начин с отборите. Това е пълна подигравка.

Нека се надиграват отборите. Ясно,е, че не сме фаворити, но нека нещата се решават на терена. Два чисти гола ни отмениха. Няма повод да се отменят. Още вчера ни бяха предупредили, че съдията ще дойде с мисия, не вярвам на такива неща, но явно е така.

Играхме много добре срещу отбор от efbet Лига и то водещ такъв чисто футболно. В продълженията бяхме добре физически, изпуснахме повече положения. Дузпата не споря, защото не съм я гледал, да кажем, че я е имало. Заслужавахме определено повече победата.