Футболистите на Левски трябва да си върнат възможно най-бързо концентрацията и мотивацията преди предстоящия мач срещу Берое, заяви старши треньорът на „сините“ Станимир Стоилов. Те спечелиха с 2:0 срещу ЦСКА преди паузата за национални отбори и през уикенда гостуват на старозагорци.

„За мача с Берое трябва пълна концентрация, тъй като има опасност след победата срещу ЦСКА да сме по-лежерни и да живеем в миналото. По най-бързия начин трябва да си върнем амбицията, желанието и агресията“, заяви Стоилов.

Антон Узунов 
91 снимки

Днес Левски игра контрола със Спортист Своге, в която Иван Андонов контузи сериозно футболист на гостуващия отбор. Мачът завърши наравно 1:1.

„Съжаляваме за контузията. Тези неща се случват и дай Боже бързо да оздравее момчето. Иван направи двойна грешка - неправилно позициониране и остро влизане в контролен мач. Сигурен съм, че не е искал да го контузи“, продължи Стоилов.

„Почивката мина и сега трябва да се концентрираме и мотивираме отново. След националния отбор обикновено първите мачове са много неприятни, докато влезем в отборен дух. От утре или другиден, когато се съберем, ще разговаряме футболистите“.

„Също така искам да поздравя националния отбор, тъй като от доста време не сме имали две победи за три дни“, каза още Мъри Стоилов.


efbet подкрепя българския спорт