Наставникът на Левски - Николай Костов, застана пред медиите след победата с 1:0 в приятелски мач срещу Спортист Своге. Специалистът остана доволен от видяното от Билал Бари, който се завърна в игра и отбеляза единственото попадение. Костов добави, че тази проверка е била тест за състоянието на нападателя.

 „Като цяло искам да кажа, че нашите играчи имаха много тежки два дни – в сряда и четвъртък. Очаквано беше, че темпото на игра ще бъде занижено, бавно и скучно за публиката. Важното беше да издържим физически и да няма травми“, започна Костов, който обаче изрази притесненията си от контузията на Фабио Лима още в началото на проверката.

Снимки: Startphoto.bg
52 снимки

„Обезпокоени сме малко за Фабио Лима, защото той получи някакво разтежение, може би, ще знаем резултата в понеделник. Именно заради това мачът беше насрочен да се играят две по 35 минути, за да няма усложнения. Всичко е според нашите очаквания. Знаем, че очакванията на публиката и на хората, които наблюдават Левски са по-завишени, но това бе тренировка за нас и тест за Бари“, каза още той.

„Билал Бари ми се видя много добре. Изглеждаше добре на терена на фона на останалите. Въпросът сега е как ще изглежда следващите дни, когато трябва да се възстанови“, каза още старши треньорът на Левски.

„По-добре изявите на играчите да останат без коментар, тъй като вече обявих причината“, завърши Костов.