Спортист Своге се отказва от Б група, освобождава играчите, още 2 отбора висят за новия сезон

Спортист Своге се отказва от Б група, освобождава играчите, още 2 отбора висят за новия сезон<strong> източник: Gong.bg</strong>

Спортист Своге се отказва от Б група, освобождава играчите, още 2 отбора висят за новия сезон източник: Gong.bg

Единната Б група остана без още един клуб. Спортист Своге се отказва от участие в дивизията заради липса на финансиране, съобщи БТА.

 

Нито един от партньорите, които издържаха отбора през последната година няма да продължи с подпомагането. Днес пък футболистите започват да си взимат бележки, че са свободни агенти.

Така единната Б група вече е с 15 отбора, като още два не са започнали подготовка и не е ясна и тяхната съдба. Със сигурност в Сливен планират начало на подготовката на 11 юли, като дотогава Йордан Лечков трябва да намери треньор с подходящ лиценз.

Вицепрезидентът на БФС напусна всички позиции в градския клуб, но ще продължи да помага както може. Той е поел отговорността и да се участва в първенството, макар и с доста оскъден състав и юноши.

В Бдин Видин нещата са доста по-сложни. Там нито има дата за започване на подготовката, нито пък се знае кои футболисти остават. Самите играчи са в неведение, а някои от тях вече си намериха нови отбори.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Спортист Своге Б група Бдин Видин Сливен

Спортист Своге