Наставникът на Спортист Своге Валери Дамянов даде специално интервю за Гонг преди утрешния бараж между Спортист Своге и Ботев Пловдив като заяви, че феновете на тима от Своге ще изпитат удоволствие от победата над Ботев Пд.

„Готови сме за всичко, изцяло. Няма контузени и наказани. Казах, че ще ги бием и то с разлика това са моите виждания и смятам, че аз съм човекът, който може да каже това“, категоричен бе наставникът на Спортист.

„Няма значение, че играем в различни групи. Това е България, малка държава, малки отбори, познаваме се“, каза още треньорът.

„Притесняваме, че в Ботев има много пари, но на мен ми стига това, което ми предлага ръководството на Спортист Своге“, каза относно финансите на двата клуба Дамянов.

„Смятам, че Спортист може да играе в А група. Ние сме най-добрият отбор и в двете Б групи. Постигнахме много победи, а те дават самочувствие“, добави футболният специалист.

„Нашият град е малък и всеки, който реши да гледа футбол е добре дошъл. Феновете на Спортист ще изпитат удоволствие от победата над Ботев Пд“, заяви по адрес на феновете треньорът.