Отборът на ЦСКА направи поредно равенство в проверката срещу Спортист Своге, която се игра на тренировъчната база на тима в Панчарево. В спаринга, който приключи при резултат 1:1, участие взеха футболисти, които по-рядко попадат в сметките на старши треньора Стойчо Младенов за шампионатните мачове. Цял мач за ЦСКА игра защитникът Иво Райков от Пирин Благоевград, който в момента е на проби при „червените“.

През първото полувреме ЦСКА диктуваше темпото на терена, но въпреки това чистите голови положения почти липсваха. Най-добрата възможност за гол пропиля Рони Абушев, който останал сам срещу вратаря не успя да го преодолее.

Националът на Бенин Омар Косоко също можеше да открие резултата, но ударът му от воле срещна тялото на противников футболист. Играчите на Спортист Своге почти не успяха да затруднят вратаря Стоян Колев.

И двата гола в срещата паднаха през второто полувреме. Първо тимът от Своге стигна до дузпа в 65-ата минута, която Стоилов превърна в гол. Изравнителното попадение за „червените“ бе дело на Томи Стоичков седем минути преди края. След центриране от фаул, Стоичков засече топката с глава в мрежата и така оформи крайния резултат.

Така ЦСКА продължава без загуба от началото на сезона, но и без победа. Както е известно, в първите си три мача от сезона „червените“ записаха три поредни равенства. В събота тимът на Стойчо Младенов гостува на шампиона Лудогорец в Разград.