Старши треньорът на Сливен Георги Дерменджиев поздрави своите играчи след трудната победа над Спортист Своге с 1:0 в мача от поредния кръг в А група.

„Бяхме под голямо напрежение, тъй като тези точки ни бяха необходими. Искам да поздравя нашите футболисти. Вижда се едно израстване. Това бе първият мач, откакто аз съм тук, в който тимът се бори от първата до последната минута за успеха”, коментира Дерменджиев.

„В крайна сметка постигнахме победата. Изпуснахме да вкараме дузпа, но търсихме гола до последната секунда и бяхме възнаградени за усилията си”, допълни той.

„Не мога да давам оценки на съдията. Имало ли е дузпа, нямало ли е, няма значение. Хората само се оправдават с реферите. Ние не искаме да се занимаваме със странични неща. Искаме играчите ни да израстват и ние да им помогнем колкото можем. Гледаме себе си – какво играем и какво правим. В крайна сметка, и съдиите са хора. Някой път ще свири добре, някой път ще допусне грешки”, добави Дерменджиев.

„Продължаваме да играем мач за мач. Оставащите ни двубои трябва да ги играем на 150 процента. Жалко, че в края на сезона трябва така да играем, но това е футболът”, завърши наставникът на Сливен.