Отборът на Славия победи с 2:1 Спортист Своге в мач за SESAME Купа на България. В двубоя бяха отменени два гола на "шоколадите", а Славия стигна до победата след дузпа в продълженията. Нормално, треньорът на Спортист остана много недоволен след срещата и смяташе, че тима му е ощетен. Сериозни реплики полетяха към съдията на мача. Той намекна, че президентът на клуба може да се откаже и да спре финансирането съвсем скоро.

"Много грубо ни елиминираха от турнира за Купата срещу Славия", сподели президентът - Петър Веселинов. 

"Не виждам смисъл вече. Убиха мотивацията ми. Няма как да надградим повече от мястото, на което се намираме в момента (тимът ще зимува като пети във Втора лига и изостава само на 2 точки от Крумовград, който е втори). Не искам да задълбавам, но така ги виждам нещата. Виждам какво се случва с ентусиастите като нас. Нито имам връзки в БФС, нито пък търся такива", коментира президентът на Спортист пред "Мач Телеграф".

"Много ми е интересно да видя какви оценки са получили съдиите. Какво е написал наблюдателят в доклада си. Досега не съм правил подобно нещо, но сега ми е интересно. Ще качим и запис. Гледайте внимателно. Особено действията на страничните съдии. В 3-ата, 7-ата минута и така до края на срещата", продължи той.

В сряда ще се състои сбирка на УС, на която Веселинов ще съобщи на колегите си окончателното решение за бъдещето си в Спортист.