Нападателят на новака в А група Спортист Своге Ивайло Димитров сподели пред Гонг очакванията си за предстоящия мач от третият кръг на първенството Спортист Своге –ЦСКА. Атакуващият футболист от тима на „шоколадите” е юноша на „армейците” но вече около 8 месеца се състезава с фланелката на Спортист.

„В мен има много голяма тръпка заради това, че предстой мач срещу ЦСКА. Надявам се да стане добър двубой и да покажем най-доброто, на което сме способни. В отбора на Спортист се чувствам много добре. Тук ми дадоха шанс за изява. Играя във всеки мач, развивам се, и най-важното е, че трупам опит”, каза Димитров.

„Няма никакво напрежение в мен. Този мач е като всички останали ще направим всичко възможно, за да победим. Иска ми се мачът да е в Своге, защото ще ни подкрепят повече хора и ние ще се чувстваме много по-добре срещата да се играе на Градския стадион. За домакинските ни мачове от Б група стадионът беше пълен. Феновете ни подкрепят, а особено на баража бяха невероятни. Ако получим лиценз, мисля, че стадионът ще се напълни”, призна още той.

„За нас е важно да покажем добра игра, пък каквото се получи. Ние сме млад отбор, надявам се, че ще трупаме опит в предстоящите мачове и занапред се надяваме да запишем и победи. Не ни достигна рутина в двубоя с Локомотив София, за да задържим равенството”, добави играчът на Спортист.

„Няма да има проблем да вземем участие в мача срещу ЦСКА, въпреки че сме преотстъпени именно от тях в тима на Спортист. Всичко е договорено и всички ще можем да играем срещу тях. Само от мен зависи дали някога пак ще облека червената фланелка, ако покажа, че заслужавам ще се върна”, допълни Иво Димитров.

Като за финал юношата на „армейците” сподели и прогнозата си за предстоящият двубой: „Мисля че ще завършим на равно с ЦСКА”.