Новият изпълнителен директор на Спортист Своге - Ангел Бончев, разкри за Гонг, че в клуба вече се работи в три посоки – подобряване на стадиона, който да отговаря на изискванията за А група, подготовката на отбора, както и селекцията за следващия сезон.

„Бях поканен от кмета на Своге Емил Атанасов и имам добри отношения с тях от доста години, след като нямам работа, напълно нормално е да приема. Очаква ни много работа. Своге влезе в А група, но сега започват на ново нещата и още от днес трябва да се правят изискванията и около стадиона. Да, трябва да се работи, защото нещата в А и Б група са различни, макар че като слушах и коментарите ви тази година… нещата не са чак толкова различни…”, сподели Бончев.

„Работи се по три посоки. Подготовка на отбора, на стадиона и на селекцията. Ако не играем в Своге, ще е само при положение, че няма да успеем да се справим с изискванията за стадиона. Но вече е направено доста и не виждам причина да не се справим”.

„Може футболисти на водещите отбори да заиграят при нас, ако не получават много шанс за игра в тимовете си”, добави Бончев, който уточни, че Спортист Своге започва подготовка на 6 юли.