„Трагични”, каза треньорът на Спортист Своге Стефан Колев за представянето на неговите футболисти при загубата с 0:2 като гост на Пирин Благоевград в Кюстендил.

„Трябваше играчите малко повече да се вложат. Мисля, че 4-5 човека играха, другите гледаха мача отблизо. Така ако играят, това е на ниво В група. Така ако продължаваме да играем, нищо добро не ни чака”, заяви Колев.

„Трябва да питате ръководството за извадените играчи. Аз мога да коментирам само мача. Питайте ръководството и ще ви бъде обяснено. При положение, че сме 32-ма човека. Нормално с толкова голяма група да не се работи. Мога да кажа, че това стана с мое съгласие.”

„От загубата от Локо Мездра тръгнаха нещата. И за мен незнайно защо, просто виждам друг отбор, няма нищо общо с този отбор, който беше предишните мачове.”

„Много слаби, това меко го казах, може да се изразя и по-твърдо. Трагични! С 4-5 човека футбол не се играе, затова излизаме 11 човека и всички трябва да се влагат. Някои хора бяха дошли до Кюстендил, за да се разходят”, категоричен е треньорът на шоколадите.